serviciiProgress Consulting SA - tipuri de servicii:

IMPORTATOR MARMURA SI GRANIT – Firma noastra este importator direct de marmura si granit fie in lastre libere, in masive sau debitate in placaje. Societatea noastra detine la momentul actual un depozit cu o cantitate insemnata de lastre libere de aproximativ 10.000m2. Daca totusi nu veti gasi ceea ce doriti pe stoc, noi va putem importa pe comanda ceea ce doriti. Deoarece lucram fara intermediari, noi va putem oferi preturi foarte atractive atat pentru produsele deja importate cat si pentru comenzile speciale.
DEBITARE SI PRELUCRARE – Societatea noastra dispune de doua ateliere pentru prelucrarea marmurei si granitului, echipate cu masini de ultima generatie controlate de computer. Acestea ajuta la obtinerea calitatii produsului finit prin inlaturarea erorilor umane din trecut. Executam toate tipurile uzuale de taieri si finisari pentru piatra naturala.
MONTARE – Avand o considerabila experienta in lucrul cu piatra naturala si personal calificat, putem realiza orice tip de montaj. Montajul se realizeaza cu adezivi de cea mai buna calitate, deja testati de noi in numeroase lucrari. Punerea in opera a granitului, indiferent de tipul montajului, necesita experienta, practica si indemanare, de aceea recomandam folosirea de echipe calificate.
INTRETINERE SI RECONDITIONARE - Activitatea de montaj este completata de cea de intretinere, tratare si reconditionare a suprafetelor ciobite zgariate sau matuite. Aceasta presupune folosirea de detergenti, ceara si rasini de cea mai buna calitate. Deasemenea se pot realiza rectificari, finisari canturi sau buciardari trepte la fata locului, pentru lucrari deja terminate.
CONSILIERE CLIENTI - Consiliere clienti – Cunostiintele in materie de piatra naturala, consolidate de o vasta experienta ne fac in masura sa va consiliem pentru alegerea materialului potrivit. Expertii nostri va vor raspunde cu placere la orice intrebare legata de marmura si granit.
TRANSPORT – Pentru materialele noastre va asiguram transport gratuit in orasul Constanta. Deasemenea putem asigura transport cu masini specializate oriunde pe teritoriul Romaniei, la preturi convenabile.

INCHIRIERI – Societatea noastra ofera pentru inchiriere diverse tipuri de utilaje pentru constructii, precum si autovehicule destinate transportului de marfuri, utilaje si persoane.                                 …mai mult

Progress Consulting SA - importa pe comanda ceea ce iti doresti
 
 
Toate drepturile rezervate © 2009
PROGRESS CONSULTING SA
                                                                      Designed by Custom Design and Proudly powered by Progress Consulting S.A.